Overzicht

  • Soort: De dokter
  • Kredietsom: €55.000
  • Realisatie: 3 weken
  • Zekerheden: hypothecaire borgstelling

Referentie

Krediet Expert heeft mij zeer goed geadviseerd, echter wilde ik zelf de hypotheek aanvragen. De bank wees mijn aanvraag af en dit demotiveerde mij. Krediet Expert wist mij weer te motiveren en realiseerde ook mijn hypotheek. Krediet Expert maakt zijn naam waar.

De dokter,-

Netherlands Office

Adres: Verwersstraat 26
5211HW, 's-Hertogenbosch

Phone: +32 (0) 14 480898
Phone: +31 (0) 73 2032214
Fax: +31 (0) 76 7002127
Email: info@krediet-expert.be

Bijkantoren

Herentals (BE) en Amsterdam (NL)

De arts die vooruitkeek

Na jaren in het ziekenhuis te werken als arts, begon het idee om een eigen praktijk te starten. De behoefte om een vaste groep patiënten te mogen helpen greep hem aan. De basis voor een eigen praktijk is de locatie waar patiënten ontvangen kunnen worden.

De arts besloot op zoek te gaan naar een passende locatie en kwam al gauw een pand tegen dat voldeed als dokterspraktijk. Dit pand kon zowel gehuurd als gekocht worden. Hij twijfelde, omdat dit zijn eerste stap in de ondernemerswereld zou zijn. Hij ging daarom op zoek naar iemand die hem kon ondersteunen tijdens dit besluit en kon adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Lage risicosector 8%
Zeer snel akkoord vanwege zekerheden en sector 95%

De eerste stappen in de ondernemerswereld

Krediet Expert schetste de twee mogelijkheden, het huren van het pand en het kopen van het pand. Het besluit was gemaakt. Om een goede start te maken als zelfstandige arts met eigen praktijk was het kopen van een pand de meest gunstige optie.

Tegenslag omzetten in succes

Hij koos ervoor om zelf een aanvraag voor een hypotheek te doen. Helaas werd deze afgewezen. De bank vond het niet verstandig om een hypotheek te verstrekken aan een ‘’beginnende ondernemer’’. Hierna hebben wij opnieuw het voorstel voor een hypotheek voorgelegd aan deze en andere banken. Krediet Expert heeft de knowhow om ook starters bij te staan. Te beargumenteren waarom een financiering bijdraagt aan de groei van onderneming en zéér belangrijk, wat de risico’s van het verstrekken van een hypotheek zullen zijn voor zowel de ondernemer als de bank. Door deze knowhow en goed onderbouwde toekomst-financierings-plan, konden wij maar liefst drie banken overtuigen om een hypotheek te verstrekken. Wij hebben gekeken naar de meest gunstige looptijd en interest en de arts geadviseerd bij zijn keuze. Zijn eigen praktijk is een feit.