Overzicht

  • Soort: Isolatiespecialist
  • Kredietsom: €100.000
  • Realisatie: 8 weken
  • Zekerheden: pandrecht op handelsfonds

Referentie

’Ik had een hoop vragen over investeren en of het wel het rendement zou opleveren dat ik voor ogen had, Krediet Expert heeft de middelen en de kennis om dit goed uit te zoeken. En wisten mij hierdoor goed te adviseren. Ik ben erg tevreden

Isolatiespecialist,-

Netherlands Office

Adres: Verwersstraat 26
5211HW, 's-Hertogenbosch

Phone: +32 (0) 14 480898
Phone: +31 (0) 73 2032214
Fax: +31 (0) 76 7002127
Email: info@krediet-expert.be

Bijkantoren

Herentals (BE) en Amsterdam (NL)

Isolatiespecialist

De isolatie-specialist met innovatieve technieken

Als ondernemer is het een must om te blijven groeien en te kijken naar de mogelijkheden om nóg beter te worden waar je goed in bent. Zo dacht ook onze isolatie-specialist.

Vele jaren van ervaring in het verzorgen van allerlei isolatiewerken, voor zowel kleine en grote woningen, bedrijfswoningen, bedrijfsgebouwen, appartementsgebouwen en winkelcentra zorgden ervoor dat zij een grote speler werden in dit vakgebied. Maar dat nam niet weg dat zij wilden groeien en zichzelf wilden blijven ontwikkelen.

Toepassing in nieuwbouw 92%
Groei in 2014 73%

Investeren in je onderneming

De techniek veranderd, hiermee ook de nodige materialen en kwalitatieve machines. Zij wilden zich onder andere specialiseren in het gebruik van PUR isolatie, dit een schuim wat behoort tot de top van isolatiematerialen. Zij wilden hierin investeren en gingen daarom op zoek naar een kredietspecialist. Al snel kwamen zij bij Krediet Expert, zij waren immers op zoek naar iemand die verstand heeft van financieren, investeren en bedrijfsvoering.

Bepaal de waarde van een investering en overtuig de bank

Volgens ons moet een investeringskrediet uiteindelijk leiden tot meer winst. Door te kijken naar de concurrentie en de behoefte naar een bepaald product/materiaal achterhalen wij of een investering zal leiden tot; in dit geval meer projecten en grotere projecten. En uit ons onderzoek bleek dat een investering hiervoor zou zorgen. Wij hebben voorgelegd aan de bank op welke manieren een investeringskrediet zou bijdragen aan de groei en winst van de onderneming en met succes. De bank reageerde positief en onze isolatie-specialist ontving een investeringskrediet, tegen een zeer scherpe interest.