12 Sep

Kaskrediet voor extra ruimte op uw professionele zichtrekening

Kaskrediet voor extra ruimte op uw professionele zichtrekening

Geen zorgen met een kaskrediet van Krediet Expert

Om een nieuwe onderneming te kunnen starten, hebt u vaak voldoende liquiditeiten nodig. Of het nu gaat om het opbouwen van een toereikend startkapitaal of om het doen van de nodige investeringen, met een kaskrediet van Krediet Expert krijgt u net dat steuntje in de rug dat u nodig hebt om uw kmo of bedrijf succesvol uit de startblokken te doen schieten. Ook voor reeds gevestigde ondernemingen kan een kaskrediet van pas komen.

Een kaskrediet biedt in essentie de mogelijkheid om tijdelijk in het rood te mogen staan op uw zakelijke zichtrekening. Dit type zakelijke lening is een relatief klein krediet op korte termijn dat gebruikt kan worden om plotselinge tekorten op te vangen. Komt er bijvoorbeeld ná uw investeringen nog een belastingaanslag, of wacht u op een klant die niet uitbetaalt? Een kaskrediet kan het onverwachtse tekort direct opvangen. Na goedkeuring van uw bank kunt u op uw rekening tot een bepaald bedrag in het rood staan. Uw uitgaven hoeft u daarbij niet te verantwoorden.

Een kaskrediet, vooral van onbepaalde duur, neemt bij u als ondernemer een hoop stress weg. U heeft immers die financiële reserve achter de hand en kunt daar steeds op rekenen. Bij onverwachte rekeningen, belastingaanslagen of klanten die te laat uitbetalen komt u dus niet in de financiële problemen.

Hoge flexibiliteit voor uw zakelijke lening

Een van de stokpaardjes van Krediet Expert is onze verregaande flexibiliteit. Die vertaalt zich in een groot aantal keuzemogelijkheden voor u als klant om uw zakelijke lening helemaal aan uw wensen en mogelijkheden aan te passen. Gaat u voor een kaskrediet van Krediet Expert, dan bepaalt u zelf wanneer, hoe vaak en op welke termijn u dat kaskrediet gebruikt. Ook wordt er in overleg met u bepaald hoe veel u in het rood mag staan op uw bankrekening. Daarvoor kijken we natuurlijk ook naar uw aflossingsmogelijkheden, zodat u later niet in financiële problemen komt.

Daarbij komt het voordeel dat een kaskrediet een zeer eenvoudige vorm van zakelijk lenen is. Zodra het krediet geregeld is, gebruikt u het simpelweg door uw bankrekening te gebruiken zoals u gewend bent. Om het krediet op te nemen en weer aan te vullen is er dus geen enkele administratieve rompslomp of papierwerk nodig.

De kosten van een kaskrediet

Omdat een kaskrediet zeer flexibel is en op zeer korte termijn toegekend kan worden, is het bijgevolg wel iets prijziger dan andere zakelijke kredieten. De precieze kosten verschillen per aanvraag en hangen af van het bedrag dat u in het rood wil kunnen staan. We spreken samen een adequate rentevoet af. Het bedrag dat er dan aan onkosten uitkomt rekenen we u graag vrijblijvend voor. Ook vertellen we u graag meer in een persoonlijke gesprek over uw wensen, financiële situatie en afdragingscapaciteiten. Dan lichten we u meteen tot in detail in over de fiscale aftrekbaarheid van uw zakelijke lening: zowel de rente als de onkosten kunt u namelijk aftrekken bij de belastingdienst.

Doordat deze vorm van zakelijk lenen iets duurder is dan andere vormen, is een kaskrediet vooral geschikt voor relatief kleinere bedragen en voor de kortere termijn. Voor grotere leningen verstrekken wij onder andere een voordeliger investeringskrediet.

Het belang van transparantie

De grootbanken waar u misschien in eerste instantie bij aanklopt voor een zakelijke lening vereisen vaak heel wat papierwerk en financiële verantwoording van uw kant. Bij Krediet Expert zijn we liever flexibel en werken we vaak ook heel wat sneller dan de grotere, logge financiële instellingen. Wij zorgen ervoor dat u op zeer korte termijn van uw geld gebruik kunt maken, zodat u die nodige investeringen snel kunt doen of die tijdelijke financiële put doeltreffend kunt dempen. Wij werken graag onder tijdsdruk, zodat u geen geld verliest door onnodig lange wachttijden.

Transparantie is bij ons een belangrijke kernwaarde. U krijgt van ons steeds een helder overzicht van de gemaakte afspraken waarin u in één oogopslag kunt zien wat uw onkosten zijn. Wij zorgen er daarbij voor dat u later geen addertjes onder het gras tegenkomt. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast geven wij u inzicht in de fiscale voordelen die u dankzij uw lening kunt bekomen. Krediet Expert begeleidt u dus in het hele proces en zorgt ervoor dat uw zakelijke lening uw onderneming zoveel mogelijk voordeel oplevert.

Alle financieringsmogelijkheden op een rij

Omdat wij een zelfstandige kredietmakelaar zijn, kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan financiële producten, financieel advies en managementbegeleiding. Naast onze snelle kaskredieten kunnen wij u ook aan een voordelig investeringskrediet helpen. Een investeringskrediet vraagt u aan voor uw omvangrijkere uitgaven die u niet direct uit eigen zak kunt financieren. Zo’n krediet loopt doorgaans over de middellange tot lange termijn en biedt u vele mogelijkheden die u al naar gelang uw situatie kunt aanpassen, van vaste of variabele rentevoeten tot verscheidene aflossingstermijnen.

Ook kunt u bij ons terecht voor een zogenoemd bulletkrediet. Een bulletkrediet lost u in één keer af, na een bepaalde termijn. De rente van zo’n bullet lening is relatief laag en u hebt maandelijks minder kosten. Deze lening is vooral interessant als u zeker weet dat u over een tijdje over de benodigde som geld zult beschikken, bijvoorbeeld doordat een grote klant dan uitbetaalt.

Naast deze leningen kunnen wij u ook helpen om een lening bij uw bank te bekomen. Vaak helpt tussenkomst van een bemiddelaar om bij uw bank te kunnen lenen, ook als u van uw bank al een afwijzing kreeg voor een zakelijk krediet. En dat die afwijzingen in deze lastige tijden steeds vaker voorkomen, zal voor u geen nieuws zijn. Onderzoek wijst echter uit dat tussenkomt van een financieel expert in maar liefst 70% van de gevallen een positief resultaat heeft! Schakel Krediet Expert dus in om die lening bij uw bank toch binnen te slepen.

Wilt u nog verder kijken dan de gebaande paden, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Krediet Expert heeft zich gespecialiseerd in verschillende vormen van alternatieve financiering. Denk bijvoorbeeld aan microfinanciering, crowdfunding of kredietunies. Met deze alternatieve vormen van lening heeft u de bank helemaal niet meer nodig. Zelfs als u door omstandigheden al op de zwarte lijst van de Nationale Bank staat of heeft gestaan, kunnen wij vaak toch een krediet voor u regelen.

Bekijk alle diensten van Krediet Expert

De professionals van Krediet Expert helpen u niet alleen aan een zakelijke lening, wij staan ook immer voor u klaar met advies op maat voor uw kmo of grote onderneming. Wij leggen u bijvoorbeeld graag haarfijn uit hoe u aanspraak kunt maken op allerlei prettige belastingvoordelen en subsidies als u gebruik maakt van onze kredieten.

Daarnaast springen wij bij als u te maken heeft met RSZ- of BTW-achterstanden. Als u uw BTW-aanslag bijvoorbeeld niet heeft kunnen betalen doordat een grote klant zijn factuur niet op tijd voldeed, dan kunt u in een neerwaartse spiraal van boetes en bijkomende rente belanden die de financiële gezondheid van uw bedrijf ernstig op de proef kan stellen. Krediet Expert haalt u uit deze mallemolen van regelgeving met een passend krediet, een uitstel van betaling of een regeling voor gespreide betaling.

Ook kunnen wij het beheer van uw debiteurenadministratie voor u overnemen. Dat scheelt u heel wat kopzorgen, want wij betalen uw facturen vooruit. Betaalt een klant te laat, dan gaan wij er voor u achteraan, natuurlijk steeds op diplomatieke wijze om de relatie met uw klant niet in gevaar te brengen. Dit uitbesteden van de debiteurenadministratie wordt factoring genoemd. Wij vertellen u graag meer over deze dienst in een persoonlijk gesprek.

Zakelijk krediet aanvragen met onze kredietsimulator

Hebt u voor een investering of onverwachts hoge rekening een kaskrediet nodig, vul dan direct onze kredietsimulator in. Krediet Expert komt dan doorgaans binnen 48 uur bij u terug om u een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden. Met onze kredietsimulatie krijgt u snel zicht op onze en uw mogelijkheden voor een professioneel krediet. U vult heel simpel kort enkele gegevens in, en wij nemen snel contact met u op. U weet dan direct of onze diensten bij uw wensen en uw budget passen. Zo kunt u snel de knoop doorhakken en zonder vertraging voortgaan met uw investeringen en uw bedrijf. Met Krediet Expert hoeft u financiële hobbels op uw pad niet in de weg van uw zakelijk succes te laten staan.

Zit u nog met enkele vragen of onduidelijkheden, dan kunt u natuurlijk steeds contact met ons opnemen. Onze medewerkers zitten klaar al om op al uw vragen en problemen een passend en helder antwoord te bieden. Voor dringende vragen bereikt u ons het best via de telefoon, bij minder prangende kwesties kunt u ons een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij maken dan graag een afspraak met u om eens vrijblijvend om de tafel te gaan zitten en alle mogelijkheden voor uw onderneming persoonlijk met u door te nemen.

Krediet Expert is er voor alle bedrijven: kmo’s, eenmanszaken en grote ondernemingen. Of u nu nog moet starten of al een gevestigde waarde op de markt bent, wij staan u graag bij om de financiële gezondheid van uw bedrijf te waarborgen. Wacht niet langer en vul onze kredietsimulator in, dan scheppen wij snel helderheid in uw mogelijkheden en kansen.