picture

Over Krediet Expert

Krediet Expert is een onafhankelijke kredietmakelaar voor ondernemers, zowel voor starters als voor ondernemers die al jaren in het vak zitten. Wij helpen u uw ondernemersplannen te realiseren. Ook als u kredietmogelijkheden zoekt buiten de reguliere financieringskanalen.

Kredietaanvragen bij de bank zijn vaker succesvol als die via een gespecialiseerde adviesorganisatie lopen zoals Krediet Expert. Uit gegevens van kredietbemiddelaars blijkt dat 70% van de ondernemingen waarvan een bancaire financiering wordt afgewezen, na tussenkomst van een kredietmakelaar toch een bedrijfskrediet krijgt.

Naast bancaire financiering zijn er ook alternatieve investeringsvormen. De mogelijkheden variëren van crowdfunding, een Winwinlening en kredietunies tot microfinanciering. Met name microfinanciering wint de laatste jaren sterk aan populariteit als oplossing van liquiditeitsproblemen op korte termijn. Krediet Expert biedt u uiteraard de meest aantrekkelijk financieringsoptie.

De kosten van onze dienstverlening zijn afhankelijk van het betreffende dossier. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ook met een openstaande RSZ schuld zijn er mogelijkheden deze schuld te herfinancieren. Aangezien deze wijze van financiering maatwerk is, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Nee, Krediet Expert is een zelfstandig kredietmakelaar. Wij zijn geen onderdeel van een bank of financiële instelling. Wij kunnen u op deze wijze garanderen dat het advies dat u van ons krijgt te allen tijden onafhankelijk is.

Een negatief eigen vermogen op uw balans kan door verschillende zaken worden veroorzaakt. Als door een sluitende prognose kan worden hardgemaakt dat u binnen afzienbare tijd weer uit 'de rode cijfers' bent, zijn onze partners bereid hierin mee te denken.

Een onderneming heeft pieken en dalen, ook wanneer u uit een mindere periode komt zijn er (afhankelijk van de situatie) vaak tóch mogelijkheden. Neem contact met ons op om de specifieke situatie voor te leggen. Wij kunnen u meestal al na enkele vragen aangegeven of het dossier kans maakt of niet.

Over het algemeen staan de grootbanken sceptisch tegenover het financieren van staatsschulden. Er zijn echter een aantal niche banken die ondanks dergelijke achterstand willen meedenken en deze schuld willen 'voorfinancieren'. U voorkomt op deze manier verdere hoge boete's en intresten die de BTW u kan opleggen.

Jazeker. U kunt middels een voorfinanciering op uw klanten deze termijn verkorten. Neem voor meer informatie over voorfinanciering contact met ons op.

Nee, wij kunnen enkel opdrachten aannemen van ondernemingen en zelfstandige.

picture

Krediet Expert

Banken zijn door de verscherpte wet- en regelgeving steeds kritischer en behoudender in hun kredietbeleid. Ondernemers zoeken naar nieuwe professionele dienstontwikkeling welke Krediet Expert als geen ander aan kan bieden. De huidige marktomstandigheden vereisen steeds meer inbreng van alternatief vreemd vermogen en risicokapitaal binnen het KMO om groei te realiseren.

Over Krediet Expert Kredietsimulatie
Isolatiespecialist

Isolatiespecialist

Isolatiespecialist

De isolatie-specialist met innovatieve technieken.

De Dokter

De Dokter

De Dokter

Dokter met nieuwe praktijk, geheel anno 2015.

Tuinschrijnwerk

Tuinschrijnwerk

Tuinschrijnwerk

De tuin: steeds vaker een verlengde van uw woonkamer.

B&B

B&B

B&B

B&B: de optimale ontspanning voor doordeweeks.